Oto kokusu nedir

Oto kokuları firmaların her arabada bulunmasını istediği bir reklam çeşididir. O yüzden oto kokusu bastırmak sizlere kalıcı bir reklam imkânı sunar. Oto kokusu en önemli promosyon ürünlerinin başında yer alır. Günümüzde her araba için olmazsa olmazdır ve bu yüzden firmalar kendi markalarının kalıcılığı için oto kokusuna ihtiyaç duyarlar.

Oto Kokusu Tasarımı Hazırlama:

Oto kokusu tasarımı yaparken üzerine yazacağınız bilgilere de dikkat etmelisiniz. Oto kokusu örneklerinde de görülebileceği gibi firmanızın adı, telefon numaralarınız ve varsa sloganınız yer almalıdır. Bunların dışındaki bilgiler özel durumlar dışında gereksiz olacaktır ve oto kokusunun görselliğine zarar verecektir.

Neden Ambiyans Promosyon:

Siz de firmanız için oto kokusu ile kalıcı reklam yapmak, reklamınızda farklılık yaratmak ya da hediye için oto kokusu yaptırmak istiyorsanız Ambiyans Promosyon'u mutlaka deneyin. Çünkü Ambiyans Promosyon size en uygun fiyatlarla pratik ve hızlı bir şekilde oto kokunuzu en kısa sürede kargoya teslim eder. Size kapınızdan teslim almak kalır.

Oto kokusu; araç içlerinde kullanılan ayrıca insanların ofislerinde, işyerlerinde hatta evlerinde kullanabilecekleri etkili ve güzel kokulu hava temizleyicisidir.

Oto kokusu, hemen hemen her sektöre hitap eden farklı reklam ürünlerinden biridir.

Firmaların promosyon amaçlı oto kokusunu tercih etmelerinin en önemli nedeni; 

diğer reklam ürünlerinde olmayan hoş kokusu ve özel şekilli tasarımıdır.

 Oto kokuları; Firma görselleri, logo ve sloganı alınıp tasarlanarak koku emici ve tutucu özelliği bulunan özel kağıtlar üzerine, ofset baskı tekniği uygulanmasıyla üretilmektedir.

 Son zamanlarda, ticari gelir kaygısı taşıyan bazı üreticiler, oto kokusu üretiminde kullanılması gereken emprenye karton (pamuklu koku kağıdı) kullanmayarak mukavva benzeri karton ve düşük kalite esans kullanarak maliyet ve kalite düşürülerek üretim yapılıyor. Bu durumda ürün kalitesi düşük olduğundan hem kısa süreli koku sağlanıyor, hem de sağlığa ciddi oranda zarar veriliyor. 

 

Lütfen bu üründe fiyat / performanstan hareket ettiğinizde karşınıza çıkabilecek sorunları dikkate alınız.

 Oto Kokularımız, Standart ve Ekonomik olmak üzere 2 çeşitte üretilmektedir.

 Standart ve Ekonomik kokular arasında bir fiyat farkı olmayıp, fiyat farklılığı sadece ebattan kaynaklanmaktadır. Her iki tip kokuda Türkiye'de kendi tesislerimizde ve yüksek standartlarda, müşteri memnuniyeti her şeyin önünde tutularak üretilmektedir.

 Fiyat Alırken veya Sipariş Verirken Dikkat Edilmesi Gereken Noktalar:

Oto kokusunun;

* Adedi (minimum 1.000 adet ve 1.000'in tam sayı katları şeklinde üretim yapmaktayız),

* Hangi Esans Kullanılacağını (Çam, Coconut, Portakal & Mango, Miss Fresh, Çiçek Bahçesi, Lavanta, Frambuaz & Vanilla, Neşeli, Fresh, Okyanus, Crazzy Blossom, Kuzey Esintisi, Bahar Esintisi, Cream, Parlayan Yıldız, Karanfil, Romantik, Limon, Mango & Papaya, Yeşil Elma, Vanilya, Akdeniz Esintisi, Bloom, Melek Yüzlü, Guarana.)

lütfen belirtiniz.