Sipariş ve sonrası

Sipariş ve sonrası

Sizlerin seçimi ve talebi doğrultusunda belirlenen ürünlere bilgisayar ortamında logonuz ya da baskısı yapılacak olan görselin bilgisayar ortamında ön görseli hazırlanarak sunulur. Bu formda baskı renk hatası, imla hataları ve diğer istemediğiniz olumsuzluklara karşın tüm detayları incelemeniz ve eksiklik yok ise onaylayarak bizlere faks ya da e-mail yolu ile ulaştırmanız istenir.

Bu aşamadan sonra müşteri temsilcisi arkadaşlarımızın size yolladığı sipariş formunda, ürün sipariş adeti, baskı seçeneği ve şekli, sipariş bedeli, yatırılması gereken ön iş avansı ve kalan bakiye ödeme şekli, ürünlerin teslim tarihi, banka hesap bilgilerini görebilirsiniz. Anlaşma şekline göre gerekli ön avansı yatırmanız durumunda ürünlerinizin imal süreci başlatılır. Bu süre içerisinde her hangi bir aksama veya ürün stok sıkıntısı gibi sorunlar olur ise müşteri temsilcisi arkadaşlarımız sizlerle iletişime geçerek gerekli bilgileri verecektir.

Promosyon ürünü siparişlerinizin imal sürecinin tamamlanması ardından sizden ürünlerinizin ne şekilde alınacağı hakkında bilgi istenir. İstanbul dışında iseniz, anlaşmalı olduğunuz bir kargo firması olup olmadığı sorulur. Yok, ise kendi anlaşmalı kargolarımızdan  birini seçmeniz istenir ve ürünleriniz tercihinize göre kargoya verilir. Ambiyans Promosyon Ürünleri olarak kargo süresi de tarafımızca takip edileceğinden istediğiniz zamanlarda arayarak bilgi alabilirsiniz.