Yaratıcı tasarımlarla karton çanta ürünleri

https://ambiyanspromosyon.com/images/Image/Cardboard-Bag-Products-with-Creative-Designs.jpg

Dikkat çekici bir promosyon aracı olan karton çantalar işletmeler için her zaman çok önemlidir. Müşterileriniz üzerinde daha prestijli ve profesyonel bir etki yaratmak, uzun vadeli reklam kampanyalarınıza katkı sağlamak ve markanızdan daha çok bahsedilmesini sağlamak için kullanabileceğiniz karton çantaları pazarlama için kullanabilirsiniz. İhtiyaçlarla birlikte pazarlama aracı olarak da öne çıkan bu ürünler insanların bilinçli olarak reklamınızı yapmanızı sağlar.

Karton Çanta Tasarımları

Kendi içerisinde espriler ve mesajlar barındıran karton çanta tasarımları ile dikkat çekici tanıtımlar yapabilirsiniz. İnsanlar görsel olarak beğendikleri ve dikkat ettikleri içerikleri daha çok akılda tuttukları için farklı tasarımları markanız için kullanabilirsiniz.
1. Spor yapan bir kadını başarılı bir şekilde kullanan bu karton çanta tasarımı oldukça dikkat çekici. Spor ürünleri satan bir mağaza için oldukça akılda kalıcı bir tasarım olan karton çanta insanların aklında yer etmeyi başaracak bir tasarıma sahip.

https://ambiyanspromosyon.com/images/Image/karton-canta-blog2.jpg

2. Televizyonunuzu yanınızda taşımak istemez misiniz? Görenlerin tekrar dönüp bakmak isteyeceği tasarımlarından birisi olan bu karton çanta, insanlara bir mesaj vermek yerine, marka konusunda akılda kalıcılık sağlamak için yapılmış.

https://ambiyanspromosyon.com/images/Image/karton-canta-blog3.jpg

3. Küçük ev aletlerinin kabloları ile birleşen karton çanta tasarımı oldukça dikkat çekici. Bir elektronik mağazasının reklamı olarak hazırlanan bu çantalar amacına başarılı bir şekilde hizmet ederken insanların aklında markanın kalıcı olmasını sağlıyor.

https://ambiyanspromosyon.com/images/Image/karton-canta-blog4.jpg

4. Ayakkabı bağcıkları ile karton çanta saplarını birleştiren bu tasarım bir ayakkabı mağazasının reklamını yapmak için oldukça başarılı bir seçim. Karton çanta tasarımlarını çok amaçlı kullanmak istediğiniz zaman bu tür görsel oyunlarını kullanabilirsiniz.

https://ambiyanspromosyon.com/images/Image/karton-canta-blog5.jpg

5. Kırtasiye ürünleri satışı yapan bir firma için oldukça ilgi çekici bir tasarıma sahip bu karton çanta insanların dikkatlerini çekerken aynı zamanda markanın bilinirliğini de arttırıyor. Ürün ile bağ kuran tasarımlara sahip olan karton çantalar ile markanızı doğru bir şekilde tanıtma şansı elde edersiniz.

https://ambiyanspromosyon.com/images/Image/karton-canta-blog6.jpg

Karton Çanta İçin Ofset Baskı

Ofset baskı günümüzde en çok kullanılan baskı tekniklerinden birisidir. Çok sayıda baskı yapılacağı zaman özellikle maliyetler açısından tercih edilen bu baskı tekniği ile kaliteli sonuçla elde edilir. Tekniğin çok kullanılmasının nedenleri arasında kalite, hız ve maliyeti gibi nedenleri saymak mümkündür.

Karton Çanta Boyutları ve Baskı Uygulamaları

Ambiyans Promosyon karton çanta baskısı için farklı ebatlarda ve şekillerde çözümler sunar. Karton çanta baskılarında kullanılan çantaların boyutları 16x24x7 cm, 25x36x7 cm, 34x51x14 cm veya sizin projelerinize uygun arzu ettiğiniz ebatlarda yapılabilir. Bu ebatlar farklı ihtiyaçlara çözüm sunar. Bu baskıda kullanılan çantalar 250 gr. Amerikan bistrol kağıdındandır. Baskının farklı gözükmesi ve tasarımın öne çıkması için değişik teknikler kullanılabilir. Selefon ve lak uygulamaları karton çanta üzerine basılacak görselin daha çok öne çıkarılmasını sağlarken kalitenin de artmasında yardımcı olur.

Selefon, 135 gr. ve üzerindeki ağırlığa sahip olan kağıtlarda uygulanan bir kaplama yöntemidir. Bu yöntem baskı ürünlerinin çok daha kaliteli ve dayanıklı olmasını sağlar. Ürünlerin uzun süre kullanılabilmesi reklam maliyetleri açısında da önemli olduğundan dolayı parlak ya da mat selefon uygulamasını tasarıma göre tercih etmek doğru bir seçim olacaktır.

Lak uygulaması baskıda kullanılan görsellerin daha dikkat çekici hale gelmesi amacıyla yapılır. Karton çantalara kısmi ve kabartma lak olarak iki şekilde uygulanan bu teknik, tasarımın ya da logonun daha şık gözükmesini sağlar. Kısmi lak uygulaması belirlenmiş alana parlak selefon uygulanarak yapılır. Kabartma lak uygulaması ise belirlenen bölgeye iki kat parlak selefon uygulaması ile yapılmaktadır. Bu iki uygulamada tasarımda dikkat çekici olması istenen bölümlerde tercih edilir. Özellikle kabartma lak tasarımı belirginleştirip doku kazandırdığından dolayı kullanılmalıdır.