Su matarası nedir

SU MATARASI

Su matarası günümüzde oldukça sık kullanılmaya başlayan hayatımızın olmazsa olmazı ürünlerinden biri olmuştur. Yoğun tempolu günlerde yeterince su içememekten şikayetçi olanlar için sağlıklı suyu her zaman yanında taşımak için su matarası kullanılmaktadır. Vücudumuzun %70'inin su olduğu düşünüldüğünde su içmek organlarımız sağlığı açısından oldukça önemlidir. Yeterli suyu içebilmek için de nerde olursak olalım suyumuzu yanımızda taşımak faydalı olacaktır. Spor salonlarında matara modelleri, yolculuk ederken, çalışırken su mataramız yanımızda olduğunda miktar olarak ne kadar su içebildiğimizi de ölçerek sağlığımızı koruma altına almış oluruz.

SULUK

BPA dan uzak, doğa ve gıda ile dost, geri dönüşümlü yapıya sahip, yeni nesil Sağlıklı Su Matarası; Okulda, sporda, piknikte ya da kampta, yanımızda her daim güvenle taşıyabileceğimiz temiz suya ulaşabilme imkânı sağlamaktadır. Su Matarası; kişiye özel tasarlandığı için sağlık açısından önemli bir avantajdır. Yapısı gereği kapak ve dayanıklı şeffaf matara, spor su şişesi gövde bölümünden oluşan Plastik Matara modelleri; vidalı kapak kısmıyla sıvıya sızdırmazlık kazandırırken, ince gövde yapısıyla da kolay kavrama ve tutma olanağı sağlamaktadır. Ayrıca çengelli ya da askılı taşıma sistemi ile her alanda da kolay seyahat edebilme alternatiflerine de sahiptir. Matara 750ML Şeffaf sade ya da şeffaf desenli suluk matara modelleri ile göz doldururken, içindeki suyun miktarını takip etme kolaylığı da bir diğer artıları arasındadır. 500ml’lik en küçük boyutuyla minik kullanıcıların ihtiyacına uygun biçimde tasarlanan Sağlıklı Mataralar; matara şişe daha fazla suya ihtiyacı olan yetişkinler için se 1litrelik Mega boyunu tüketicinin ihtiyacına sunmaktadır. Yeni tarz Matara Modelleri arasında en çok rağbet gören İnfuserli detox mataralar ile de her adımda yanı başımızda sağlıklı suya ulaşabilme olanağı kazandırılmıştır.

MATARALAR

Kolay temizlenebilme niteliği ile leke tutmayan Şeffaf Mataralar; her daim hijyenik kalmaya aday özelliğiyle, güvenle kullanılabilmektedir. Mukavemetli yapısı ile darbelere karşı dayanıklılık gösteren Plastik Su Matarası; tek elle, tek tuşla ve tek seferde su içebilmenin konforunu yaşatacaktır. Ekonomik fiyatlı olması, her bütçeden kesime hitap ederken, şeffaf matara, spor matara ulaşılabilir özelliği kullanıcı kitlesini artırmaktadır. AVM de, süper marketlerde yada E-ticaret sitelerinde kolaylıkla ulaşıp; ürün özellikleri, matara modelleri, ebatları ve fiyatları hakkında bilgi sahibi olabileceğimiz bu çözümler, çok geniş ürün alternatifleriyle de tercihleri zorlaştırmaktadır. Plastik Matara ve Suluk; özelliğini kaybetmemesi ve uzun süre mukavemetini koruyabilmesi için yüksek ısıdan ve dondurucu da saklama yapmaktan uzak tutulması gerekmektedir. Düzenli periyotlarda yapılacak temizlik ve su değişimleri ile hem ürünün, hem de insan sağlığının koruma altına alınmış olacağı da akıldan çıkarılmaması gereken önemli bir detaydır.

Çocuklarımızın okulda güvenle kullanabilmesi adına gıda ile temasında uygunluk sertifikası almak için pek çok test ve aşamalardan geçen matara çeşitleri, bu sayede tüketici ile buluşmaktadır. Güvenilirlik içermeyen hiç bir ürünün üretimi yapılmamaktadır. Çünkü insan sağlığı hafife alınmayacak kadar kıymetlidir.