Promosyon balon

Lateks Balon

Kauçuk ağacından elde edilen ve faklı maddelerin karışım ile esnek hale getirilen lateks, süt renginde ve akışkan bir haldedir. Hava ile temas ettiğinde beyaz renk sarıya dönüşür. Doğal lastik olarak bilinen kauçuk, birçok alanda kullanıldığı gibi balon üretiminde de sıkça kullanılan bir maddedir.

Lateks Balon Nedir?

Lateks hammaddesinden birçok farklı renk ve boyutta üretilen balon türlerine lateks balon adı verilmektedir. Günümüzde hayatın her alanında kullanıma uygun alanlar bulunan balonlar, çocukların en sevdiği eğlence araçlarından biridir. Zaman içerisinde birçok kullanım alanı bulan balonlar, ilgi çekici özelliği sebebiyle ve her yaştan insana sevimli geldiği için farklı alanlarda kullanılmaktadır. Çok uygun fiyatlarla alınabilir olması, balon kullanımını oldukça yaygınlaştırmıştır.

  • Çocuklara yönelik olarak yaş günü, sünnet düğünü vb. gibi organizasyonlar
  • İşletmeler ve mekân açılışları
  • Kurumsal açılış törenleri
  • Kına, nişan, düğün, nikâh tarzı organizasyonlar
  • Siyasi parti propaganda çalışmaları
  • Film ve Dizi Galaları

Küçükten büyüğe herkesin ortak ilgisine sahip olan balonlar, profesyonel amaçlarla kullanıldığı alanlarda baskılı lateks balon olarak tercih edilmektedir. Firma ya da kişilerin taleplerine göre ürün tanıtımı, kurumsal logo çalışmaları veya firmayı anımsatan sloganlara göre tasarlanmaktadır. Farklı büyüklüklerde imalat yapılabilen balonlar, istendiği takdirde helyum gazı kullanılarak uçan balon şeklinde kullanılabilmektedir.

Lateks Balon Çeşitleri

Lateks balonlar amacına göre farklı şekillerde kullanım alanı bulmaktadır. Lateks balon dekorasyon balonu veya baskılı balon şekilde iki farklı ürün çeşidi olarak kullanıma sunulmaktadır. Balon çeşitleri arasında uygulama kolaylıkları sebebiyle en çok tercih edilen biçim yuvarlak balonlar olmaktadır.

Baskılı Lateks Balon Nedir?

Lateks balon çeşitleri bir mesajı iletmek, bir firmayı akılda tutmak, geniş kitlelere görsel iletişim sağlamak amacıyla üzerine baskı yapılarak kullanılmaktadır. Bu şekilde kullanım emsal reklam fiyatlarına göre çok uygun olmasının yanı sıra, çok daha kısa sürede etki göstermektedir. Baskılı olarak kullanılmak istenen lateks balon fiyatları, balonun üzerine basılacak bilgi veya resimlerin renk sayısına göre belirlenir. Firmamız tarafından baskı rengi sabit kalmak koşuluyla birçok farklı renkte balon çeşidi sabit fiyat garantisiyle müşterilerine sunulmaktadır. Baskısız balonlar ise genelde görsel dekorasyon sağlamak amacıyla kullanılan ve kısa sadece bulunduğu yere dikkat çekmek amacıyla kullanılan balonlardır.

Lateks Balonlar Zararlımı?

Kauçuk maddesi doğa dostu bir maddedir ve çok kısa sürelerde dönüşüme imkân sağlayarak doğaya karışabilir. Latekse balonlar çocuklar için en küçük bir zarara sebep olmadan gönül rahatlığı içinde kullanılabilir. Lateks balon çeşitleri baskılı ve baskısız çeşitleriyle firmamız tarafından üretilmekte ve en uygun fiyatlarla müşterilerimizin kullanımına sunulmaktadır.